Du er her: Forside / Barnetrimmen

Barnetrimmen i Meløy 2024

Kulturkontoret, Gammelveien 5, 8150 Ørnes

Innhold

  Fant du det du lette etter?

  Takk for din tilbakemelding

  Hva forsøkte du å finne?


  Her finner du informasjon om Barnetrimmen i Meløy 2024

  Mange barnefamilier er flinke å gå Fjelltrimmen i Meløy, men vi vet at dette ikke alltid er lett med små barn. Barnetrimmen er en TellTur-konkurranse for barn i alderen 0-10 år. Turene er lettgåtte, hvor selv de minste kan være med. Barnetrimmen har 15 turmål rundt om i Meløy kommune. På hvert turmål vil det henge en rød vanntett pose med en barnebok oppi. Det vil også være fine tekster og dikt til de voksne. Du finner en ny bok ved hver turpost. Vær flink og lukk posene godt igjen etter bruk, slik bøkene holder seg tørre.

  I den røde posen finner du TellTur-koden. Dere kan registrere dere ved å sjekke in via appen Norgeskart friluftsliv når dere står ved turmålet. Det er også mulig å legge inn koden på telltur.no i etterkant (husk å logge inn på din bruker).

  Alle barn som er påmeldt denne konkurransen og som går 10 barnetrimturer eller mer i løpet av sommeren, får en fin premie. Du får poeng per tur, og ikke per unike turmål. Det betyr at dere kan gå 10 ganger til samme turmål, og få premie. Konkurransen går i sommerferien.

  Barn som skal delta skal være registrert i TellTur. Les her om hvordan du bruker TellTur og hvordan du registrerer barn på TellTur.

  For å delta i konkuransen må barnet været påmeldt TellTur-konkurransen "Barnetrimmen i Meløy 2024". Klikk på konkurransen "Barnetrimmen i Meløy 2024" og deretter "Meld på". Når barnet er påmeldt konkurransen vil innsjekkingene ved turmålene automatisk bli registrert som poeng i konkurransen.

  Alle barn som er påmeldt denne konkurransen og som går 10 barnetrimturer eller mer i løpet av sommeren, får en fin premie. Du får poeng per tur, og ikke per unike turmål.

  Konkurransen går i sommerferien. Den starter 20. juni og slutter 18. august.

  Følgende turmål er med i Barnetrimmen i Meløy 2024:

  Tiltaket er et samarbeid mellom kulturkontoret og Meløy bibliotek, og støttet av Nordland Fylkesbibliotek.

  Vi ønsker store og små mange gode turer i sommer.

   

  Sist endret: 15.05.2024