Du er her: Forside / Frivillighet

Frivillighet

Gammelveien 5, 8150 Ørnes

Innhold

  Fant du det du lette etter?

  Takk for din tilbakemelding

  Hva forsøkte du å finne?


  Frivilligsentral

  Meløy Frivilligsentral er organisert som stiftelse og eies av lag og foreninger i Meløy og Meløy kommune.

  Frivilligsentralen er en lokalt forankret møteplass, åpen for alle som har lyst til å delta innen frivillig virksomhet. Sentralen skal være en initiativtaker og igangsetter og et aktivt kontaktpunkt mellom lokalsamfunnet og det offentlige.

  Sentralen skal initiere, mobilisere og samordne frivillig aktivitet. Aktivitetene skal være et supplement til kommunale tjenester og frivillige organisasjoner, ikke en erstatning for. Det skal legges vekt på et samspill mellom frivillige, andre aktører og kommunens tjenester på arenaer hvor et samarbeid er naturlig og hensiktsmessig.

  Ta gjerne kontakt med oss!

  Ørnes senter, 3 etasje
  Gammelveien 1
  8150 Ørnes

  Telefon: 409 00 575
  Epost: post@meloy.frivilligsentral.no
  www.meloy.frivilligsentral.no

  Lag og foreninger

  Mye av det frivillige arbeidet i Meløy foregår innen lag og foreninger. Det finnes mange lag og foreninger som driver ulike typer aktivitet.

  Vi har samlet de fleste av disse i brosjyren "Fritidstilbud i Meløy".  I denne henviser vi videre til hjemmeside eller facebookside for de som har dette, for de øvrige opplyses det om kontaktpersoner. Ta direkte kontakt med laget/foreningen for å få flere opplysninger om tilbudene, tidspunkt, deltakeravgifter osv.

  Her finner du oversikt over alle lag og foreninger i Meløy som er registerert i Enhets- og frivillighetsregisterert.

  Sist endret: 16.10.2023