Du er her: Forside / Nyheter / Varsel om planoppstart

Demensplan for Meløy kommune

Varsel om planoppstart for Demensplan for Meløy kommune 2024-2028.

Meløy kommune varsler planoppstart for arbeidet med Demensplan for Meløy kommune 2024-2028.

Formålet med planarbeidet er å utarbeide en demensplan som skal være det styrende dokumentet for kommunens arbeid med demensomsorg. Planen skal danne grunnlaget for en helhetlig tilnærming til utfordringene knyttet til tjenestebildet og være førende for prioriteringer og strategier innenfor helse-, omsorg- og velferdspolitikken for personer med demens.

Demensplan Meløy 2024-2028 skal favne forebygging av demenssykdom og innbyggere i alle stadier av demensutviklingen. Den vil videre ta sikte på hvordan fremtidens behov for tilbud og plasser innen demensomsorg kan bygges opp og hvordan kommunen skal arbeide for et mer demensvennlig samfunn.

I arbeidet med planen foregår det et samtidig arbeid med organisasjonstilpasninger for å kunne møte behovet for fremtidens helse-, omsorgs- og velferdstjenester. Det danner forutsetninger for å utarbeide mål, strategier og tiltak som imøtekommer både dagens og fremtidens utfordringer knyttet til demensomsorgen i Meløy.

Vi vil utarbeide Demensplan Meløy 2024-2028 som en temaplan. I prosessen legges det stor vekt på medvirkning og dialog med brukergrupper, kommunens ansatte og andre samarbeidspartnere. 

Har du synspunkter, forslag og innspill til Demensplan Meløy 2024-2028, kan du sende disse inn til:

Meløy kommune, Gammelveien 5, 8150 Ørnes
eller til postmottak@meloy.kommune.no

 

Frist er satt til 17. september 2023

 

Brev med varsel om planoppstart

Prosjektplan Demensplan 2024-2028


Publisert: 20.07.2023

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?