Du er her: Forside / Nyheter / Vall sykehjem tilrettelegger for digitale besøk

Tilrettelegger for digitale besøk

Vall sykehjem tilrettelegger for digitale besøk.

I denne tiden med besøkstopp ved sykehjemmene ønsker Vall sykehjem nå å legge til rette for digitale besøk slik at beboerne kan få treffe venner og familie  over nett.

Enkelt tiltak som får stor betydning

-Takket være digitale verktøy som Skype og Facetime kan vi nå få dette til på en enkel måte, sier leder ved Vall sykehjem Frank Rendal. Med enkle ressurser kan vi skape tilbud som får stor betydning for de det gjelder.

Slik gjør du det

Sykehjemmet har registrert seg på skype som «Vall sykehjem», mens man på Facetime kan ringe sykehjemmet på vikar2.vall@meloy.kommune.no. Frank Rendal oppfordrer familie og venner å ta kontakt på forhånd slik at de kan sørge for at beboeren befinner seg i omgivelser som er egnet for lyd og bilde samtale.

Viktig å skape trygghet for beboere og pårørende

-Dette tiltaket er i grunnen basert på utgangspunktet om at våre beboere skal ha samme mulighetene som vi selv har til å opprettholde sosiale kontakter, sier Frank. -For når alt er litt vanskelig og skremmende for mange, er våre kjære og nære  det viktigste vi har. Klarer vi å skape trygghet for våre beboere og pårørende, har vi nådd ett av våre viktigste mål.

Sist endret: 26.03.2020

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?