Du er her: Forside / Nyheter / Vaksinering av lærere og barnehageansatte

Vaksinering av ansatte i barnehager, skoler og SFO

Alle ansatte i barnehager, skoler og SFO i Meløy kommune skal vaksineres før skolestart.

Alle ansatte i barnehager, skoler og SFO i Meløy kommune skal ha fått første dose av koronavaksinen innen skolestart.

Regjeringen har besluttet at ansatte i barnehager, skoler og SFO kan prioriteres i vaksinekøen slik at flest mulig er beskyttet ved skolestart.

I Meløy er vaksinasjonsteamet nå godt i gang med vaksineringen av prioriteringsgruppe 8 og 9, og vaksineringen vil fortsette gjennom sommeren. Ifølge fungerende kommuneoverlege Eltayeb Khalafalla viser prognosene at alle ansatte i barnehager, skoler og SFO skal være vaksinert med første dose innen skolestart.

- Vi regner med å kunne gi første dose til alle i prioriteringsgruppe 9, 10 og 11 i løpet av sommeren sier Khalafalla.

-Dersom vi rundt skolestart ser at det er noen som ikke har fått tilbudet, vil vi sammen med lederne ved de ulike enhetene lage en oversikt, slik at vi får vaksinert alle ansatte som ønsker det, fortsetter han.

I Meløy har nå 2507 fått sin første dose og 1786 er fullvaksinerte.

Publisert: 01.07.2021