Du er her: Forside / Nyheter / Utstilling kystbyen Ørnes

Utstillingen er åpnet!

Nå kan du se utstillingen "Kystbyen Ørnes" på rådhuset.

Parallellprogrammet "Vi bygger kystbyen Ørnes sammen - for Meløy" er nå avsluttet og de tre arkitektteamene DRMA, Juul/Frost og Haugen/Zohar & White har levert sine forslag til hvordan vi kan utvikle kommunesenteret vårt. Et framtidsrettet og nyskapende kommunesenter vil kunne gjøre Meløy mer attraktiv både for tilflyttere, næringsaktører, og for innbyggerne, og bidra til å skape vekst i kommunen. 

Utstillingen "Kystbyen Ørnes"

På servicetorget kan du nå se teamenes presentasjoner av hvordan et framtidig Ørnes kan se ut. Du kan også lese teamenes illustrerte rapporter som beskriver forslagene mer inngående. Ønsker du å kommentere eller komme innspill og anbefalinger til videre arbeid, kan du formidle dette gjennom en notatbok som ligger i utstillingen. Vi ønsker tilbakemeldinger på prosjektet, og håper at så mange som mulig tar seg tiden til å studere utstillingen og komme med innspill. Innspillene fra publikum blir tatt med i det videre arbeidet. 

Vurderingskomitee utarbeider anbefaling

På nyåret vil en bredt sammensatt vurderingskomitee under ledelse av Øystein Bull-Hansen, fagansvarlig ved BYLIVsenteret, og prosjektleder i Meløy kommune, Frank Holter, komme med en anbefaling for utviklingen av Ørnes. Rapporten vil komme til politisk behandling i løpet av våren. 

Les om prosjektet her

 

Publisert: 13.12.2019

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?