Du er her: Forside / Nyheter / Utsikten barnehage

Arbeidet med Utsikten barnehage er godt i gang

Arbeidet med nye Utsikten barnehage er godt i gang.

Arbeidet med å bygge om Neverdal skole til nye Utsikten barnehage er nå godt i gang. Alle vinduer i den eldste delen av bygget blir skiftet ut og vindusveggene får ny isolasjon. Enkelte rom får nye planløsninger tilpasset barnehagens behov, og alle våtrom og kjøkken får en oppgradering.

Rommene får nye himlinger med ledlys, og belysningen skal styres av bevegelsessensorer. I den eldste delen av bygget blir det et nytt ventilasjonsanlegg og baserommene får behovsstyrt ventilasjon. Det blir også montert et nytt brannvarslingsanlegg i bygget. 

Utsikten barnehage har åtte avdelinger, hvor fire avdelinger er for barn mellom ett og tre år, og fire avdelinger for barn mellom tre og seks år. Hver avdeling får sin egen farge som skal gå igjen på dører og listverk, samt enkelte interiørdetaljer. Slik vil det bli enkelt for barna å orientere seg i bygget. Avdelingene blir store og luftige med god plass til aktivitet. Hver avdeling vil få sin egen kjøkkenkrok.

Arbeidet med uteområdet starter opp etter ferien, og barnehagen får et stort og innbydende uterom som legger til rette for et aktivt uteliv. Nærheten til skogen vil invitere til flotte turmuligheter i nærmiljøet.

Følgende entreprenører er leverandører til prosjektet:

  • Halsa bygg – bygningsmessig arbeid
  • Bravida – elektrotekniskarbeid
  • Ørnes Blikk – ventilasjon
  • Svartisen VVS – rør og sanitærarbeid

Prosjektleder er Ragnar Drevvatne. 

Publisert: 28.06.2019

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?