Du er her: Forside / Nyheter / Utsikten barnehage snart innflyttingsklar

Snart innflyttingsklar

Utsikten barnehage åpner tirsdag 7. januar.

Arbeidet med nye Utsikten barnehage nærmer seg slutten, og barnehagen vil åpne for foreldre og barn tirsdag 7. januar 2020. Den offisielle åpningen vil først skje i månedsskiftet februar-mars, etter at barnehagen har fått driftet en stund. – Trygging av barna kommer i første rekke sier styrer Monika Farestveit. Når vi alle har funnet oss godt til rette i det nye miljøet og blitt kjent med hverandre, kan vi foreta den offisielle åpningen.

Personaledelen er nå ferdig, og styrer Monika Farestveit og assisterende styrer Heidi Grytvik har nå fått flytte inn på sine nye kontorer.

Avdelingen for de store ungene skal være ferdig nå i løpet av noen få uker, og absolutt alle rom skal være ferdig før jul. I småavdelingen legger de nå varmekabler, og det gjenstår en del malearbeid, og gulvlegging. – Fra uke 48 vil vi starte møbleringen så smått, sier Monika. Inventar og utstyr er allerede begynt å komme inn. Her om dagen fikk barnehagen blant annet levert 108 nye tripp trapp stoler.

- Samtidig som vi pakker ut her, pakker vi ned de andre barnehagene og planlegger flytting. Det er tre barnehager som nå skal komme under samme tak: Fjøshaugen barnehage, Spildra barnehage og Neverdal barnehage. Arbeidet med å samkjøre den nye staben tok til allerede i februar 2019. Barnehagenes rutiner og planleggingsverktøy har vært like i høst, slik at sammenslåingen av de ulike barnehagene skal gå enklere.  Det har også vært gjennomført jevnlige møter for de i alt 8 pedagogiske lederne.

Utsikten barnehage vil ha 35-40 ansatte og per i dag 102 barn.  – Utsikten barnehage starter opp når vi kommer under samme tak, sier Monika Farestveit. Vi gleder oss alle sammen, og ser fram til å bli en del av et større miljø.

 

Mer informasjon om Utsikten barnehage finner du her

Publisert: 13.11.2019

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?