Du er her: Forside / Nyheter / Ungdommens street art vegg

Street art kurs for ungdommer

Se den imponerende og flotte graffitiveggen laget av ungdommer

Siste aktivitet i forbindelse med Kul sommer i Meløy 2020 var et street art kurs arrangert av kulturkontoret i samarbeid med Rampestrek. Her fikk ungdommene lære om ulike graffititeknikker og prøvd seg med spraybokser. Hovedprosjektet var å dekorere buldreveggen på Ørnes skole. Første kursdag gikk med å øve seg på å bruke spraybokser og finne et tema for veggen. På dag to ble alle teknikker og ungdommens individuelle ideer og preg satt sammen til det ferdige produktet.

Veggen skal vise hvordan det er å være ungdom i dag og budskapene bak ordene på veggen skal gjerne sette i gang tanker hos hver enkel av oss.

Både Rampestrek og kulturkontoret er veldig imponert over ungdommens engasjement og mange kreative ideer. Dette er en vegg ungdommene skal være stolte av og ta vare på. Vi er spent på å høre reaksjonene på den nye veggen når elevene på Ørnes skole og videregående skole starter nytt skoleår i neste uke.

Er du i nærheten av Ørnes skole vil vi anbefale du tar en tur innom og ser den 15 meter lange og 3 meter høye veggen selv. Når du er der, prøv å scan spotify-koden.

Tusen takk til alle barn og ungdommer som har deltatt på aktivitetene under Kul sommer i Meløy 2020. Det blir flere aktiviteter utover høsten, blant annet BaseCamp Salten 18.-20. september og Friluftsskolen 7.-9. oktober. Les mer om aktivitetene her 

Publisert: 14.08.2020

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?