Du er her: Forside / Nyheter / Ung Kultur Møtes 2023

Ung Kultur Møtes 2023

Bli med på UKM – Norges største kulturarena for ungdom.

Ung Kultur Møtes (UKM) nærmer seg.

Igjen i år arrangerer Gildeskål, Meløy og Rødøy UKM-lokalmønstring sammen. Lokalmønstringen er for barn og unge i alderen 10-20 år.

Påmeldingen er allerede åpen, og frist for å melde seg på er 1. mars.

På UKM får du mulighet til å ikke bare vise hva du kan, men også se hva andre driver med. Å møte andre som er opptatt av kultur, kan være både inspirerende og motiverende. Det er nesten bare fantasien som setter grenser for hva man kan delta med på UKM. I tillegg til innslag på scene, kunst eller film, kan man også være med som arrangør.

Det er ungdomsrådene i de tre kommunene som er arrangører av det lokale UKM-arrangementet.

I år avholdes UKM lørdag 18. mars i Tjongsfjord samfunnshus i Rødøy.

-Vi har valgt å flytte arrangementet til Rødøy i år, slik det ikke er de samme barn/ungdom som skal reise hvert år. Å flytte arrangementet gir også andre foresatte bedre mulighet for å se deres barn/ungdom delta på UKM, sier Mette Haurum, UKM-koordinator for Meløy.

Videre forteller Mette; - vi vet at transport er en utfordring i våre kommuner. Derfor setter vi opp transport  for deltakerne etter behov. Behovet vet vi først etter påmeldingsfristen så vi ber deltakere om å melde seg på i god tid slik vi raskere kan komme i gang med den detaljerte planleggingen rundt arrangementet.

Har du spørsmål rundt årets UKM, kan man kontakte Mette Haurum på kulturkontoret.

Ønsker du å lese mere om UKM samt komme til påmeldingsskjemaet, klikk her.

Publisert: 07.02.2023

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?