Du er her: Forside / Nyheter / Trafikksikkerhetsplan 2022-2025

Trafikksikkerhetsplan 2022-2025

Trafikksikkerhetsplan 2022-2025 er nå ute på høring, med høringsfrist 15. august 2022

Trafikksikkerhetsplanen har status som en temaplan, og vil danne grunnlaget for videreføringen av trafikksikkerhetsarbeidet i Meløy kommune.

Planen beskriver nasjonale og regionale føringer for trafikksikkerhetsarbeidet.

Planen inneholder en analyse av ulykkessituasjonen og -utviklingen i Meløy kommune.

I planen er det utarbeidet mål og strategier for trafikksikkerhetsarbeidet i Meløy kommune, og tiltak for å nå disse målene. Dette inkluderer både holdningsskapende og fysiske trafikksikkhetstiltak.

Planutkastet finner du her:

Trafikksikkerhetsplan 2022-2025

Vedlegg:

Har du synspunkter?

Har du synspunkter på planutkast til den nye trafikksikkerhetsplan for Meløy kommune? Send oss gjerne dine innspill, senest innen 15. august 2022.

Postadresse:

Meløy kommune
Gammelveien 5
8150 Ørnes

Epost: postmottak@meloy.kommune.no

Videre saksgang

Hvis du sender inn merknader, vil du ikke motta noe eget svarbrev fra kommunen. Dine merknader vil bli gjengitt og kommentert i saksframlegget når saken blir lagt fram for kommunestyret. Vi gjør oppmerksom på at alle innspill og merknader er offentlige.

Trafikksikkerhetsplanen skal vedtas av kommunestyret i september.

Kontaktperson i planarbeidet:

Liv Toril Pettersen