Du er her: Forside / Nyheter / Status Meløy helse- og velferdssenter

Arbeidet går som planlagt

Arbeidet går som planlagt på nye Meløy helse- og velferdssenter.

-Arbeidet med Meløy helse- og velferdssenter går stort sett som planlagt, sier prosjektleder ved Meløy kommune Frank Holter.  -Det har vært enkelte utfordringer med mannskap på grunn av ulike karantenebestemmelser, men det meste har gått greit, fortsetter han.

Innvendig gjenstår det en del malearbeid, og montering av kjøkken og bad. Elektrisk arbeid er ferdig i deler av bygget.  – Testing av tekniske anlegg vil vi begynne med over påske, sier Frank. Glassrekkverk vil også bli montert over påske. -Grunnet situasjonen i Europa er arbeidet med rekkverkene forsinket, opplyser han.

Videre framover vil man jobbe med anskaffelse og inventar og utstyr til bygget, samt planlegge utsmykningen av fellesrom som blant annet seremonirommet, kantinen og trapperom.

Sist endret: 01.04.2020