Du er her: Forside / Nyheter / Status koronavaksinering i uke 27

Status koronavaksinering i uke 27

Dette er status for koronavaksinasjon i Meløy i uke 27.

Meløy mottok denne uken 204 doser av Comirnaty vaksinen (Pfeizer/BioNTech).

Antall vaksinerte i Meløy

• Første dose 3 016
  • Andre dose 1 829

I uke 27 fikk 187 personer sin første dose, resten gikk til dose to. Dosene gikk i hovedsak til personer i prioriteringsgruppe 9.

Planlagt vaksinering i uke 28

I uke 28 vil Meløy kommune motta 318 doser av Comirnaty vaksinen. Av disse vil 104 doser gå til dose 1 og 214 doser til dose 2. Dosene vil i hovedsak gå til personer i prioriteringsgruppe 9, men også til en rest av personer i prioriteringsgruppe 5, 6, 7 og 8.

Planlagt vaksinering i uke 29

I uke 29 vil Meløy kommune motta 408 doser av samme vaksine. Av disse vil 319 doser gå til dose 1 og 89 doser til dose 2.

Vaksinasjonsteamet forventer å ferdigstille prioriteringsgruppe 9 i løpet av uke 29, og vil da kunne starte vaksinasjon av prioriteringsgruppe 10 samme uke.

Alle i prioriteringsgruppe 10 (18-24 og 40-44 år) har nå fått sms med tilbud om å booke time til vaksinasjon i uke 29 og 30.

Oversikt over prioriteringsgruppene finner du her.

Husk å besvare vår SMS angående timebestilling

Vi ber om at alle som mottar SMS fra oss om at de nå kan bestille time, klikker på lenken som ligger i meldingen og setter seg opp på ønsket tidspunkt for vaksinering. Dette bør gjøres straks meldingen er mottatt.

Du vil motta en bekreftelse på din timebestilling på SMS. I SMS meldingen får du beskjed om hvor og når du skal møte opp på selve vaksinasjonsdagen.

Skulle du få problemer med å bestille time, eller av andre grunner ikke kan bestille time digitalt, ber vi om at du tar kontakt med oss på koronavaksinasjonstelefonen på 911 87 521 for manuell timebestilling.

Vennligst møt til oppsatt time for vaksinering

Vi anmoder sterkt om at alle møter opp til avtalt time for vaksinering. Dersom du ikke møter opp til avtalt time er det uvisst når du igjen kan få tilbud om vaksinering.

Koronasertifikat

Koronasertifikatet skal bidra til en gjenåpning av samfunnet. Koronasertifikatet viser en oversikt over din vaksinestatus, og status for siste koronatest. Vi ber om at alle sjekker helseopplysningene i koronasertifikatet i god tid før man skal ut å reise. Dersom status ikke stemmer ber om at du tar kontakt med oss på koronavaksinasjonstelefonen 911 87 521. Dette er viktig for å få riktig vaksinasjonsbevis.

Les mer om koronasertifikatet her.

Publisert: 09.07.2021