Du er her: Forside / Nyheter / Status for koronavaksinasjon uke 22

Status for koronavaksinasjon uke 22

Dette er status for koronavaksinasjon i Meløy i uke 22.

Meløy mottok denne uke 480 doser av Comirnaty vaksinen (Pfizer/BioNTech). I uke 23 vil Meløy motta 264 doser av samme vaksine.

Antall vaksinerte i Meløy

• Første dose: 2032
  • Andre dose: 1435

I uke 22 ble følgende vaksinert

• Andre dose til prioriteringsgruppe 4 og 5
  • Første dose til prioriteringsgruppe 5 og 6

Planlagt vaksinering i uke 23

Meløy kommune vil i uke 23 motta 246 doser av Comirnaty vaksinen. Dosene vil gå til videre vaksinering av prioriteringsgruppe 5, 6 og 7.

• 89 doser går til første dose
  • 175 doser går til andre dose

I uke 24 vil Meløy kommune motta 252 doser.

Oversikt over prioriteringsgruppene finner du her
Når kan du forvente å få vaksine (folkehelseinstituttets vaksineringsscenario)

Husk å besvare vår SMS angående timebestilling

Vi ber om at alle som mottar SMS fra oss om at de nå kan bestille time, klikker på linken som ligger i meldingen og setter seg opp på ønsket tidspunkt for vaksinering. Dette bør gjøres straks meldingen er mottatt.

Du vil motta en bekreftelse på din timebestilling på SMS. I SMS meldingen får du beskjed om hvor og når du skal møte opp på selve vaksinasjonsdagen.

Skulle du få problemer med å bestille time, eller av andre grunner ikke kan bestille time digitalt, ber vi om at du tar kontakt med oss på koronavaksinasjonstelefonen på 911 87 521 for manuell timebestilling.

Koronasertifikat

Koronasertifikatet skal bidra til en gjenåpning av samfunnet. Koronasertifikatet viser en oversikt over din vaksinestatus, og status for siste koronatest. Vi ber om at alle sjekker helseopplysningene i koronasertifikatet i god tid før man skal ut å reise. Dersom status ikke stemmer ber om at du tar kontakt med oss på koronavaksinasjonstelefonen 911 87 521. Dette er viktig for å få riktig vaksinasjonsbevis.

Her leser du mer om koronasertifikatet
Her kan du sjekke helseopplysningene i ditt koronasertifikat.

Publisert: 04.06.2021