Du er her: Forside / Nyheter / Sommerens Friluftsskole

Kulturkontoret søker etter fire ledere til sommerens Friluftsskole

Vil du være leder på sommerens Friluftsskole?

Sommerens Friluftsskole arrangeres 19.-22. juni i år og Kulturkontoret er på utkikk etter fire ledere til leiren, som tidligere har vært kjent som «sommerleiren på Meløya». Lederne må være over 20 år og ha erfaring med arbeid med barn (fortrinnsvis lærere, lærerstudenter, barne- og omsorgsarbeidere, barnehagelærere eller andre med relevant bakgrunn). Vi søker etter noen med interesse for friluftsliv og idrett som kan være trygge, gode og ansvarsfulle voksene for barna. Vi tar også imot henvendelser fra voksne uten relevant yrkesbakgrunn dersom vedkommende har stor interesse for barn og unges fritidsaktiviteter. Dette er et ferietilbud for 40 barn og målet er å gi barna lærerike, morsomme og sosiale dager ute i nordnorsk natur.

Hvor: Meløy oppvekstsenter
Når: 19.-22. juni 2021 (tre overnattinger)
For hvem: 40 barn i 4.-7. klasse (skoleår 20/21)
Honorar: Lederne vil bli lønnet etter avtale

Om Friluftsskolen: Friluftsskolen er et samarbeid mellom Den Norske Turisforeningen, Friluftsrådenes Landsforbund og Meløy kommune, og skal være et positivt og lystbetont ferietilbud i nærmiljøet og skal legge grunnlag for varige friluftsvaner. Obligatoriske temaer er allemannsretten og ferdselskultur, kartforståelse, raste- og leirplass og tur/ekspedisjon.

Ledernes oppgaver vil være å utarbeide plan for friluftsaktiviteter og andre aktiviteter tilpasset stedet og været, samt utførelsen av disse. Det vil også være mulighet for å planlegge aktiviteter som andre innleide aktører kan stå for, f.eks. paintball, klatring, båttur (i samråd med Kulturkontoret). Lederne må være til stede under hele Friluftsskolen (overnatting sammen med barna). Kulturkontoret vil leie inn andre aktører som står for nattevakt (brannvakt) og matlaging under Friluftsskolen.

Høres dette interessant ut?

Kontakt fritidskonsulent Miriam Iversen
miriam.iversen@meloy.kommune.no