Du er her: Forside / Nyheter / Skoleskyss og ekstremværet Frank

Enga skole og SFO er stengt fredag 22. januar

Enga skole og SFO er stengt fredag 22. januar grunnet ekstremværet Frank.

Hensynet til sikker skolevei gjør at Enga skole vil være stengt i morgen fredag 22. januar. Dette gjelder også skolefritidsordningen ved Enga skole.

Elevene vil få hjemmeundervisning. Utfyllende informasjon blir sendt ut til foresatte fra skolen.

Nordland fylkeskommune er ansvarlig for skoleskyss og vurderer sikkerheten fortløpende. De kan innstille buss- og båtruter på kort varsel, noe som kan gå ut over skoleskyssen til elever i både grunnskole og videregående skole.

Meløy kommune følger utviklingen nye, og vil informere foreldre og foresatte dersom det skulle bli endring i situasjonen.

Oppdatert informasjon om rutetilbud og eventuelt innstilte ruter finner dere her: https://reisnordland.no/»

Publisert: 21.01.2021