Du er her: Forside / Nyheter / Nytt uteområde ved Enga skole

Nytt uteområde ved Enga skole

Enga skole har endelig tatt i bruk den nye aktivitetsparken.

Denne uken kunne rektor Laila Loe endelig ønske elevene velkommen til å bruke den nye aktivitetsparken på skolens uteområde.

Aktivitetsparken er kommet i stand takket være et nært og godt samarbeid mellom Meløy kommune, Engavågen grendelag og næringslivsaktører i bygda. Med en samlet investering på rundt fire millioner, har uteområdet bak skolen blitt totalt forandret med flott scene med amfi, flere nye lekeapparater og én bølgebenk som innbyr til både lek og avslapping. Det er også blitt lagt fargerik gummiasfalt på det nye lekeområdet, samt under enkelte lekeapparat på framsiden av skolen.

Også skolen har fått ny farge i løpet av sommeren med nymalt blå kledning. I løpet av september vil den nye bussholdeplassen for skolen bli ferdigstilt, og det vil bli satt opp nye gatelys og fartsdumper langs veien fra bussholdeplassen ved idrettsplassen, og opp mot skolen.

Rektor Laila Loe syntes det var ekstra moro å kunne ønske velkommen til første skoledag med åpning av den nye aktivitetsparken. -Her har det vært fullt av unger helt siden i morges forteller hun, og det ser ut som om de storkoser seg.

Nytt taktekke på Glomfjord og Halsa skole

I Glomfjord har man brukt sommerukene til å legge nytt taktekke på ungdomsskolen og nytt taktekke på overgangen mellom administrasjonsbygget og ungdomsskolen. Også Halsa skole har fått nytt taktekke på deler av skolebygget og det pågår en del utvendig malearbeid.

 

Publisert: 20.08.2020

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?