Du er her: Forside / Nyheter / Ny kommunedirektør

Arne Johansen (53) er ny kommunedirektør i Meløy kommune

Mandag 7. august kunne ordfører Sigurd Stormo ønske velkommen Arne Johansen som ny kommunedirektør i Meløy kommune. Johansen ble innstilt som ny kommunedirektør i et ekstraordinært kommunestyre før sommeren.

Med en karriere som strekker seg over flere tiår, bringer Arne Johansen (53) med seg omfattende erfaring fra ulike lederstillinger. Før han ble utnevnt som kommunedirektør i Meløy kommune, har Johansen vært som kommunedirektør i Sømna kommune og har tidligere hatt tilsvarende stillinger i Lærdal kommune, hvor han også var kommunalsjef for helse og omsorg.

Ordfører Sigurd Stormo er glad for utnevnelsen av Arne Johnsen og sier:

- Vi er veldig fornøyde med å ønske Arne Johansen hjertelig velkommen til Meløy kommune. Med hans lederegenskaper og erfaring, har vi tillit til at han vil være en viktig bidragsyter for å nå målet om endring og utvikling til beste for våre innbyggere.

For å ønske den nye kommunedirektøren velkommen til Meløy, overrakte ordføreren boka «FYKAN: En beretning om pionérer Glomfjord Kraftverk 100 år», ført i pennen av lokalhistoriker Bjarne Flaat.

Arne Johansen er glad over å være på plass i Meløy for å ta fatt på oppgaven som ny kommunedirektør: 

- Jeg ser frem til å samarbeide med politisk nivå for å bidra til å utvikle Meløy kommune og tjenestene som skal leveres til innbyggerne. Jeg ser på de ansatte som den viktigste resursen i dette arbeidet, og legger derfor stor vekt på et godt samarbeid med de tillitsvalgte og vernetjenesten.

Publisert: 08.08.2023

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?