Du er her: Forside / Nyheter / Nasjonalparkkommune

Status som Nasjonalparkkommune

Meløy kommune godkjent som Nasjonalparkkommune.

Meløy kommune er nå godkjent som Nasjonalparkkommune av Miljødirektoratet.

Det er i den anledning opprettet en arbeidsgruppe "Nasjonalparkgruppen" bestående av representanter fra politikere, næringslivet og administrasjonen.

Gruppen skal bidra til å utvikle kommunen som Nasjonalparkkommune, og sikre at man oppfyller intensjonen og muligheten som ligger i merkevaren "Nasjonalparkkommune".

Gruppen vil også samle og koordinere ressursene og innsatsen til ulike interessegrupper, og se på hvordan man i samarbeid kan fremme vern og bruk av naturen i Meløy.

Nasjonalparkgruppens handlingsplan finner du her

Les mer om nasjonalparkkommuner her

Invitasjon til medlemskap i NPKL

Meløy kommune har nylig mottat invitasjon til medlemskap i foreningen Norges Nasjonalparkkommuner. (NPKL). Saken skal utredes av administrasjonen før den fremmes for behandling i formannskapet 26. november, og i kommunestyret 3. desember.

Sist endret: 13.10.2020