Du er her: Forside / Nyheter / Nærmer seg ferdigstillelse

Nærmer seg ferdigstillelse

Meløy helse- og velferdssenter nærmer seg ferdigstillelse.

Meløy helse- og velferdssenter nærmer seg ferdigstillelse, og ifølge entreprenøren skal bygget være ferdig i slutten av august.

- Det er foreløpig ikke satt en endelig dato for overtakelse, men vi planlegger å ta bygget i bruk rundt årsskiftet, sier prosjektleder Frank Holter.

Siste finpuss og testing av utstyr

Inni bygget er det siste finpuss og testing av teknisk utstyr som gjenstår. På uteområdet skal det asfalteres, legges heller og monteres belysning. Grøntområder vil bli sådd i. I forbindelse med asfalteringsarbeidet, vil også Gammelveien fra kulverten til Kløverheimen bli asfaltert.  Dette arbeidet vil skje i løpet av sommeren.

- Nå jobber vi med anskaffelse av møbler og utstyr, sier Frank Holter. -Her håper vi å få inn lokale leverandører så langt det lar seg gjøre.

Opplæring av driftspersonellet som skal ha ansvar for det tekniske anlegget på bygget vi skje i juli, fortsetter han. 

Snart klart for overlevering

Meløy helse- og velferdssenter ble påbegynt i 2018, og skal erstatte dagens Ørnes sykehjem. Ergo- og fysioterapitjenesten, samt legekontoret på Ørnes og legevakt skal også inn i senteret. Disse vil få sine lokaler i første etasje.

HENT har vært totalentreprenør for prosjektet, og ifølge entreprenør vil bygget være klart for overlevering 20. august. I henhold til kontrakt skal Meløy kommune overta bygget 30. november, og det jobbes nå med å få på plass en avtale om tidligere overtakelse. 

 

Les mer om Meløy helse- og velferdssenter her.

Se bildegalleri her.

Publisert: 23.06.2020

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?