Du er her: Forside / Nyheter / Næringslivsmøte

Næringslivsmøte på Halsa 18. oktober.

Hvordan mener du vi best mulig kan legge til rette for lokal næringsutvikling?

Næringslivet i Meløy har et stort potensial for vekst, og vi trenger dine innspill til hvordan vi best mulig kan legge til rette for en positiv utvikling.

Strategisk næringsplan
Meløy kommune har startet arbeidet med å utarbeide en Strategisk næringsplan for perioden 2019 – 2022. Planen skal danne grunnlag for kommunens arbeid med næringsutvikling etter at omstillingsprogrammet avsluttes ved utgangen av 2018. I arbeidet med næringsplanen ønsker vi tett dialog med, og få innspill fra lokalt næringsliv og personer med interesse for næringslivet i Meløy. I den anledning inviterer vi til et næringslivsmøte på Halsa hvor dette er tema.

Tid: torsdag 18. oktober kl. 18.00 – 21.00
Sted: Halsa samfunnshus

Møtet er åpent for alle. Meld deg på. Påmeldingsfrist er onsdag 17. oktober kl. 12.00.

Program for møtet

Kl. 18.00-19.00:

• Bakgrunnen for Strategisk næringsplan; ved ordfører Sigurd Stormo og leder for Plan og kommunalteknikk Merethe Skille.
  • Presentasjon av forslag til Strategisk næringsplan for Meløy 2019 - 2022; mål og satsinger ved Berit Laastad, Essensi as.

Kl. 19.00-20.45:

• Gruppearbeid: Innspill til foreslåtte satsinger for å stimulere til vekst i lokalt næringsliv og konkrete tiltak/prosjekter i 2019 - 2020.

Kl. 20.45-21.00:

• Oppsummering og veien videre ved Merethe Skille.

Kommunestyret skal behandle Strategisk næringsplan i desember 2018.

Velkommen!

Sist endret: 12.10.2018