Du er her: Forside / Nyheter / Møte mellom Ungdomsrådet og Formannskapet

Årlig møte mellom ungdomsrådet og formannskapet

I dag hadde Meløy ungdomsråd og formannskapet sitt årlige møte der det ble drøftet og snakket om temaer som særlig ungdommen er opptatt av. Møtet startet med en hyggelig lunsj med småprating rundt bordene. 

Transport er et tema alle ungdommer er opptatt av, også  Meløy ungdomsråd. I vår laget ungdomsrådet derfor en spørreundersøkelse som ble sendt til alle ungdomsskoler, videregående skoler og oppvekstsentre i kommunen. Målet med undersøkelsen var å kartlegge ungdommens transportbehov og -ønsker. Resultatene ble i dag presentert for formannskapet, og vil bli en del av kunnskapsgrunnlaget for kommunens videre arbeid med å forbedre det kollektive tilbudet.

Klikk her for å se presentasjonen.

Ungdommen tok også opp temaet psykisk helse og rus. Dette er et tema ungdomsrådet har jobbet mye med dette skoleåret. 

Et venterom på kaia på Ørnes er etterspunt blant barn og unge. Særlig på vinterstid kan selv en kort ventetid bli en kald og rå opplevelse. Dette behovet ble meldt inn til politikerne. 

Til sist ba ungdommen om en kort status på Reipå skole. Ordfører Sigurd Stormo redegjorde i korte trekk om forslagene som foreligger. Saken stod også på formannskapets saksliste for dagen. 

Publisert: 08.06.2023

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?