Du er her: Forside / Nyheter / Mønsåslag

Inviterte til mønsåslag

Tirsdag denne uken var det mønsåslag ved Meløy helse- og velferdssenter.

Tirsdag denne uken kunne prosjektleder Frank Holter invitere til Mønsåslag ved Meløy helse- og velferdssenter, en gammel tradisjon som markerer at bygget nå er under tett tak.

-Vi er i rute både med hensyn til framdrift og budsjett sier Frank Holter. All gulvstøyp er nå ferdig, og det jobbes med rør, tekniske anlegg rominndeling. I enkelte rom klargjør vi nå for maling. De vel 60 arbeiderne som er på bygget jobber for fullt og det stor utvikling fra uke til uke.  Utvendig holder man på med å ferdigstille fasadekledning og balkongrekkverk, og etter planen skal stillasene ned i løpet av oktober.

-Rundt årsskiftet vil vi utlyse en anbudskonkurranse på inventar og utstyr, sier Holter. Vi jobber nå med brukergruppene for å få en oversikt over behovene i tilknytning til de ulike funksjonene.  Vi er også i gang med å engasjere en kunstkonsulent som skal hjelpe oss å skape en helhetlig utsmykking i bygget. Arbeidet med å planlegge fargebruken innvendig er allerede ferdig. – Her har konsulenter fra Voll arkitekter hjulpet oss med å velge farger som er med på å skape behagelige og trivelige rom for beboerne og de ansatte.

Samarbeidet med hovedentreprenøren HENT har fungert veldig bra. -Det har vært godt fokus på HMS og ryddighet på arbeidsplassen, noe som fører til bedre kontroll på både framdrift og sikkerhet for dem som jobber der, sier Frank. Arbeidet går raskt framover og nå ser jeg fram til at stillaset kommer ned slik at fasaden fremstår som ferdig.  

(Foto: Astrid Berbusmel, Kulingen).

 

 

Publisert: 26.09.2019

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?