Du er her: Forside / Nyheter / Meløyseminaret 2020

Meløy seminaret 2020

Ordfører Sigurd Stormo ønsket velkommen til årets Meløyseminar.

Torsdag 15. oktober kunne Meløy næringsforum endelig invitere til Meløyseminaret 2020, som ble avlyst tidligere i vår grunnet koronasituasjonen. – Det er flott og viktig at vi klarer å samles til tross for strenge smittevernregler, sa ordfører Sigurd Stormo i sin åpningstale. Seminaret samlet rundt 70 deltakere i Halsa samfunnshus, med en bred representasjon fra næringslivet i Meløy.

Årets seminar med tittelen «verdiskapning i en utfordrende tid» hadde et svært spennende program, med foredragsholdere fra blant annet Norwegian Crystals, Glomfjord Hydrogen, Ecoprot og Solveigs Stue. Konferansier var Knut Folkestad, journalist og programleder i NRK.

Fylkesrådsleder Tomas Norvoll innledet seminaret, og benyttet anledningen til å fremheve viktigheten av å løfte fram alle de gode historiene fra næringslivet og hverdagen i nord. – En forutsetning for å skape attraktivitet i nord, er at vi ved enhver mulighet forteller at "her får vi det til", og at "her er det bra å være". Norvoll påpekte samtidig at Meløy har alle forutsetninger for å skape vekst med sitt sterke næringsliv og sine ressurser

Arrangør, og leder for Meløy næringsforum, Liv Toril Pettersen, var godt fornøyd med oppslutningen på seminaret. -Det å møtes og få muligheten til å snakke i lag under trygge rammer, har stor verdi, sier Liv Toril Pettersen. –Seminaret gir oss anledning til å vise fram alt det spennende som skjer i næringslivet i Meløy. -Særlig innen grønn industriutvikling har Meløy muligheten til å ta en posisjon, med aktører som Glomfjord Hydrogen, Ecoprot og Norwegian Crystals. Forhåpentligvis kan Meløyseminaret være med å inspirere til flere nye spennende prosjekt, avslutter hun. 

Meløy seminaret gir årlig en påskjønnelse til aktører i næringslivet som har vist en ekstra ordinær innsats, og også i år ble det delt ut priser til årets servicebedrift, årets gründer og årets bedrift. 

Årets vinnere var:  

Årets servicebedrift: Bolga Brygge as

Årets gründer: Total Byggservice as

Årets bedrift: Sørheim Holding as

Gratulerer så mye til alle!

Publisert: 19.10.2020

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?