Du er her: Forside / Nyheter / Meløy kommune markerer pride

Pridemarkering

Meløy kommune markerte pride lørdag 9. juni.

Lørdag 9. juni kunne Meløy kommune invitere til pridemarkering på Meløy bibliotek, med appeller ved ordfører Sigurd Stormo, Kristine Hole fra Fri Nordland, og Vinjar Meosli fra Ungdommens Fylkesråd i Nordland. Anna Victoria Heitnes Tidemann bidro også til markeringen med vakker sang. 

- Selv om vi i Meløy kommune er nybegynnere på å markere pride, er vi ikke tvil om at det er viktig, sa leder for kultur og folkehelse Hanne Barvik i sin åpningstale.

I år har Meløy kommune markert pride gjennom uke 23 med aktiviteter som skumparty for ungdom, Meløys første Comic Convention ved Meløy bibliotek og heising av prideflagget ved Meløy rådhus. I tillegg vil biblioteket gjennom hele juni stille ut skeiv litteratur og tilby ulike aktiviteter for å markere pride.

-Som ordfører er jeg stolt over at vi i Meløy gjennom en hel uke markerer at vi skal være en åpen og inkluderende kommune for alle uansett seksuell legning, sier ordfører Sigurd Stormo.

Med markeringen ønsker Meløy kommune å fremme viktigheten av solidaritet, respekt og toleranse, og at vi alle har rett til fritt å leve ut vår egen identitet.

Her kan du lese appellen til ordfører Sigurd Stormo.

(Foto: Meløy bibliotek). 

Publisert: 13.06.2023

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?