Du er her: Forside / Nyheter / Lokale kulturmidler Bodø 2024

Utlysning lokale kulturmidler

Bodø 2024 lyser ut midler til lokale prosjekter og aktiviteter i 2024.

Dette som en del av programarbeidet til Bodø2024. Bodø og Nordland er Europeisk kulturhovedstad i 2024, og ønsker kulturprosjekter og aktiviteter i hele Nordland fylke som en del av programmet. De lokale midlene er fordelt til alle regionene i Nordland, og søknadene behandles i samarbeid med våre lokale råd som kjenner lokalt kulturliv godt.

Ønsker å markere sesongskiftene

Bodø 2024 ser etter kreative, publikumsrettede prosjekter og aktiviteter som kan gjennomføres inne eller ute gjennom hele året. Bodø2024s program følger lyset og sesongene gjennom året. Prosjekter og aktiviteter som kan bidra til å markere sesongskiftene, sammen med Bodø2024s hovedproduksjoner, vil bli prioritert. Særlig åpningen 3. februar, og midtsommer/St Hans er datoer med potensiale for å bli store fellesmarkeringer i hele fylket, med små og store arrangementer spredt over regionen.

Aktivitet i hele Nordland

Målet med utlysningene er å skape aktivitet i hele Nordland, særlig i forbindelse med sesongåpningene i kulturhovedstadsåret, og samtidig bidra til styrking av kulturtilbudet i regionen. Det oppfordres til å utvikle interkommunale samarbeid.

Søknadsfrist for utlysningen er 15. september 2023. 

Informasjon om søkeordningen og søknadsskjema finner du her.  

Foto: Dan Mariner. 

Publisert: 23.06.2023

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?