Du er her: Forside / Nyheter / Høy Puls

Høstens Høy Puls er her!

Høy Puls for ungdom 16. oktober

Lørdag 16. oktober kan ungdom i aldersgruppen 8. klasse til og med 18 år delta på skatekurs, kajakk eller rappellering. Hver aktivitet starter klokken 11.00, på ulike steder på Ørnes. Dagen avsluttes rundt klokken 15.00. Deltakerne må ha med seg egen lunsj og drikke.

Påmeldingsskjema finner du her.

Skatekursfirmaet Rull Nord fra Bodø kommer for å holde kurs i skating på fyllinga i Ørnes. De har med seg ramper, skateboards og hjelmer til alle deltakerne. Her blir det full fart med dyktige instruktører! Det spiller ingen rolle om du er nybegynner eller viderekommen. Instruktørene tilpasser kurset til alle som ønsker å delta.

Beyond Limits stiller med erfarne instruktører til kajakktur, og turen starter i Spildervika. Dere vil få innføring i bruk av kajakk – både med tanke på sikkerhet og ulike teknikker. Både nybegynnere og mer erfarne deltakere ønskes velkommen.

Rappelleringen finner sted på Storhammarn i Ørnes, med god utsikt over Ørnes. Gjør deg klar for et skikkelig adrenalinrush i det du lener deg utfor fjellveggen! Dyktige instruktører fra Beyond Limits ivaretar sikkerheten, og gjør denne aktiviteten til en unik opplevelse.

-        Deltakelse koster 100 kroner, og påmeldingen er bindende. Vi godtar ikke at ungdommer melder seg på, for så å melde seg av uten meget god grunn.

-        Vi følger «først-til-mølla»-prinsippet.

-        Påmeldingen starter 07. oktober klokken 16.00, og avsluttes 14. oktober.

Ved spørsmål, kontakt
Fritidskonsulent Miriam Iversen (miriam.iversen@meloy.kommune.no) eller
Kulturkonsulent Mette Haurum (mette.haurum@meloy.kommune.no).

Meld deg på og delta på en innholdsrik dag!

Publisert: 07.10.2021