Du er her: Forside / Nyheter / Helsefremmende skole

Meløyskolen er helsefremmende

Alle de kommunale skolene er nå helsefremmende.

Helsefremmende skole har de siste årene vært et av de to store fokusområdene til Meløyskolen. Området ble valgt fordi vi vet at god helse er viktig for barns utvikling og evne til mestring og læring. Skolen er en viktig arena for å bygge gode levevaner i tidlig alder. Her når vi alle barn og unge i Meløy uavhengig av foreldrenes økonomi og sosiale status. Målsettinga har vært at alle skoler i Meløyskolen skal være godkjent som helsefremmende skoler innen utgangen av 2019, men vi har nådd målet ett år før tiden! Skolene har jobbet målrettet med å sette arbeidet sitt i system og tatt tak i områder som har hatt behov for videreutvikling. De har gjort en strålende jobb, og vi er stolte av hva de har fått til.

Det er et mål å utvikle robuste barn og unge som utvikler kunnskap, ferdigheter og holdninger som de trenger for å mestre livene sine. Dette arbeidet pågår hver dag i Meløyskolen og vil fortsette fremover.

Kriterier og krav for å bli helsefremmende skole

Sist endret: 10.12.2018