Du er her: Forside / Nyheter / Full aktivitet i Utsikten barnehage

Full aktivitet i Utsikten barnehage

I Utsikten barnehage på Neverdal er det full aktivitet om dagen.

Entreprenørene jobber parallelt, med målsetning om at de nye lokalene skal tas i bruk før jul. – Det har dessverre tatt lengre tid enn forventet, sier leder Monika Farestveit. Det er ikke alt man klarer å forutse når man planlegger et bygg. Det har dukket opp en del ekstra behov for utskiftning og oppgradering enn først antatt. Alt vil nå bli renovert slik at vi får et godt og funksjonelt bygg. Det er en totalrenovering som foregår med nye himlinger, gulv og vegger. Rommene får nye vinduer og fargerike dører. - Hver avdeling vil få sin farge, forteller Monika. Slik vil det bli enklere for barna å orientere seg i den store barnehagen.  

Trinnvis ferdigstillelse

Ferdigstillelsen av barnehagen vil skje trinnvis, og første trinn er personaldelen hvor det planlegges innflytting allerede første uka i oktober. Dernest kommer storavdelingen før man avslutter med småbarnsavdelingen. Parallelt jobber man med uteområdene. – Her skal det rives skur og bygges nye vognskur, boder og søppelskur sier Monika. Utelekene er kjøpt inn og står nå og venter på å bli montert. Målet er at uteområdet skal være klart til oppstart, og vi vil jobbe med uteområdet så lenge været tillater det.

Dyktig stab

Fra 19. august har personalet som skal jobbe i barnehagen vært satt sammen i de teamene, og med de barnegruppe de vil ha, når de kommer inn i Utsikten barnehage. Dette for å gi gode og trygge rammer for ungene når de skal inn i et nytt bygg. Den nye barnehagen har 8 avdelinger, og vil ligge langt over kravet til arealnorm for barna.

-Vi får god boltreplass, sier Monika som skal lede en stab på rundt 30-40 stykker. - Vi blir et godt faglig nettverk med mange pedagoger og faglig dyktige ansatte.  Vi gleder oss stort til å komme i gang med driften og hverdagen i Utsikten barnehage.

Publisert: 20.09.2019

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?