Du er her: Forside / Nyheter / Formannskapsmøte 21. januar

Formannskapsmøte 21. januar

Formannskapsmøte torsdag 21. januar.

Torsdag 21. januar er det klart for årets første formannskapsmøte. Grunnet koronarestriksjoner vil møtet foregå på teams. Møtestart er kl. 08.00.

Aktuelle saker i møtet er blant annet:

• Utviklingsprogram Meløy 2019-2024 – en bærekraftig samfunns- og stedsutvikling

Utviklingsprogram Meløy 2019-2024 handler om å utvikle Meløysamfunnet slik at det blir en samfunns- og stedsutvikling som ivaretar både sosiale, økonomiske og miljømessige forhold. Kommunedirektøren orienterer formannskapet om oppdatert programplan.

• Ombygging av Ørnes sykehjem

Meløy helse- og velferdssenter vil bli innflyttet i første kvartal 2021, og Ørnes sykehjem blir dermed klart for ombygging til andre formål. Saken redegjør for kommunedirektørens planer for disponering av arealet og hvilke formål bygget er tenkt brukt til.

• Utbygging og renovering av Vall barnehage

Vall barnehage har hatt stor innsøking av barn våren 2020, og per januar 2021 er det fortsatt en underdekking av barnehageplasser i opptaksområdet til Vall barnehage. Saken redegjør for forslag til varig løsning, der Vall barnehage rustes opp for å være i stand til å ivareta variasjoner i antall barn som søker til barnehagen.

Sakslisten finner du her.

Publisert: 19.01.2021