Du er her: Forside / Nyheter / Formannskapet 25. februar

Formannskapet 25. februar

Formannskapet har møte torsdag 25. februar.

Aktuelle saker i møtet:

• Kommunedelplan fysisk aktivitet og naturopplevelser 2021-2024 – sluttbehandling

Ny kommunedelplan for fysisk aktivitet og naturopplevelser er utarbeidet med bakgrunn i tidligere plan, innspill og høringsuttalelser i planprosessen, og erfaringer og resultater fra ulike undersøkelser og rapporter gjennomført i perioden 2016-2020.

• Innspill til Regional transportplan 2022-2033 for Nordland

Nordland fylkeskommune har invitert kommuner og interkommunale råd til å gi innspill til planprogrammet for Regional transportplan 2022-2033 på følgende tre punkter:

1. Viktigste transportbehovene i dag og i framtiden
  2. De største utfordringene i dag og i framtiden
  3. Viktigste utviklingstrekk som vil påvirke transportbehovene og transportløsningene i framtiden.

Innspill fra Meløy kommune skal sendes over til Nordland fylkeskommune innen 1. mars.

• Orienteringssak – sikringstiltak mot skred ved kaiområde i Holandsvika

Norconsult har utarbeidet en rapport om sikringstiltak mot skredfare for kaiområdet i Holandsvika.

Sakspapirer for møtet i formannskapet den 25. februar finner du her.

Følg møtet på Teams

Møtet er lagt til kommunestyresalen, med møtestart kl. 09.00.

Grunnet koronasituasjonen vil møtet ikke være fysisk åpent for publikum. Presse og andre interesserte som ønsker å overvære deler av møtet kan delta via Teams.

Ta kontakt med politisk sekretariat ved Wivi Severinsen på epost: wivi.andersen.severinsen@meloy.kommune.no innen tirsdag 23. februar.

Publisert: 19.02.2021