Du er her: Forside / Nyheter / foreldrebetaling barnehage og sfo

Vil ikke kreve betaling for barnehage og SFO

Meløy kommune vil ikke kreve betaling for dagene barnehagene og skolefritidsordningen er stengt i forbindelse med koronautbruddet.

Barnehagene og skolene i Meløy er nå stengte på grunn av koronautbruddet. Dette har økonomiske konsekvenser for både foreldre og barnehager. Nå har regjeringen bestemt at foreldre skal slippe å betale for perioden barnehagene og skolefritidsordningen er stengt.

-Meløy kommune vil ikke kreve betaling for dagene barnehagene og skolefritidsordningen er stengt, sier kommunalsjef Oppvekst, Tarald Sæstad. -Vi ber om foreldre betaler allerede utsendte faktura for mars, så vil de neste regningene bli redusert med tilsvarende dager som barnehagene og skolefritidsordningen er stengt.

Innbyggerne med samfunnskritisk arbeid har fått tilbud om barnepass. Dette er et meget begrenset tilbud der samfunnet ivaretar barna for at helt essensielle yrkesgrupper. Vi krever ikke foreldrebetaling for barnepass.

Sist endret: 18.03.2020