Du er her: Forside / Nyheter / Fleksibel fakturering

Innfører fleksibel fakturering av kommunale avgifter.

Meløy kommune innfører fleksibel fakturering av kommunale avgifter.

Bestem selv
Fra nyttår kan du selv bestemme hvor ofte du vil motta faktura for kommunale avgifter. Hittil har alle blitt fakturert to ganger per år. Men fra 1. januar 2019 kan du selv bestemme om du for eksempel vil ha månedlig fakturering.

Elektronisk faktura
Alle abonnentene ligger nå inne med to terminer som tidligere. De som ønsker å motta faktura oftere må selv ta kontakt med oss for å få endret dette. Forutsetningen for å få delt opp de kommunale avgiftene i flere terminer er at vi får sende deg fakturaene elektronisk, enten på AvtaleGiro+eFaktura eller på eFaktura. Dette må du inngå avtale om med banken din.

Les mer om hvordan få AvtaleGiro eller eFaktura i

De alternativene kommunen tilbyr er:

• 1 termin – faktureres i mars
  • 2 terminer – faktureres i mars og september
  • 3 terminer – faktureres i mars, juli og november
  • 4 terminer – faktureres i mars, juni, september og desember
  • 12 terminer – faktureres hver måned

Kontakt oss
Ønsker du å endre fra to terminer til et annet alternativ? Kontakt servicetorget for å få dette endret. Servicetorget når du på følgende måte:

telefon: 75 71 00 00 eller send e-post

Sist endret: 20.12.2018