Du er her: Forside / Nyheter / Fire nye smittetilfeller

Fire nye smittetilfeller

Det er siste døgn registrert fire nye smittetilfeller i Meløy.

De fire tilfellene er smittet gjennom nærkontakt. Det er denne uken totalt registrert 14 nye smittetilfeller. Det er samme antall som det var registrert i forrige uke. Det betyr at Meløy for tiden har et stabilt smittetrykk.

Vaksiner deg

Vaksine er det viktigste tiltaket for å forebygge alvorlig sykdom ved covid-19. I Meløy fortsetter vaksinasjonsarbeidet for fullt i ukene framover. Dette er status for antall vaksinerte i Meløy per uke 2 i 2022:

  • Første dose: 4775
  • Andre dose: 4 404
  • Oppfriskningsdose: 2019

I tillegg får personer med alvorlig nedsatt immunforsvar tilbud om dose tre og dose fire.

Tre uker mellom dose en og dose to

Går du og venter på dose to, kan vi informere om at dose to nå kan settes tre uker etter dose en. Slik får du raskere en viktig beskyttelse ved dagens økte smittetrykk.

Slik bestiller du time for vaksinering

Ønsker du å bestille time for dose en, dose to eller dose tre av koronavaksinen, tar du kontakt med vaksinasjonsteamet på telefon 911 87 521.

Moderna eller Pfizer

Du kan selv velge om du vil vaksineres med Moderna eller Pfizer vaksinen. På våre vaksinasjonsdager benytter vi vanligvis Pfizer vaksinen. Dersom du ønsker Moderna vaksinen, kan du ringe vaksinasjonsteamet på telefon 911 87 521 for å bestille time for dette.

Oversikt over våre vaksinasjonsdager finner du her.

Publisert: 21.01.2022

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?