Du er her: Forside / Nyheter / Elevstua

Elevstua

19. mars åpner Elevstua Meløy. Et sosialt tilbud til ungdom på videregående skole og lærlinger.

Meløy kommune oppretter Elevstua Meløy, et sosialt tilbud til ungdom som går på videregående skole. Tilbudet er også åpent for lærlinger.

Elevstua holder til i Kulturfabrikken, Ørnes og har åpent hver tirsdag fra klokken 15.00-18.00. Her kan man kjøpe billig middag, spille Playstation, biljard, bordtennis, brettspill eller bare henge.

Elevstua er et samarbeidsprosjekt mellom Meløy kommune og frivilligheten. Lions Club og nordre Meløy sanitetsforening skal hjelpe til med matlaging og servering. Helsestasjonen, psykisk helsetjeneste, familieveileder, kulturkontoret og folkehelserådgiver vil bytte på å være til stede på åpningsdagene. Trenger noen råd, veileding eller bare en voksen å snakke med har vi et eget samtalerom for dette.

Vi refunderer bussutgifter mot fremvisning av bussbillett. Det settes opp gratis buss fra Kulturfabrikken til Glomfjord når Elevstua stenger.

På åpningsdagen tirsdag 19. mars serveres gratis taco.

Følg oss på facebook: Elevstua Meløy

Sist endret: 17.06.2019