Du er her: Forside / Nyheter / arrangementer

Her er noen av arrangementene du kan delta på i sommer

Sommerens arrangementer i regi av Kulturkontoret

Sommeren er her og det er endelig tid for å nyte finværet, samles med familie og gode venner, delta på nye opplevelser og nyte livet til det fulle. Her er noen av arrangementene du kan delta på i regi av Meløy kommune i sommer:

Torsdag 22. juli kan du oppleve fest og musikk når den gamle fiskeskøyta Vulkana legger til kai på Ørnes. Fra publikumsområdet på kaia vil dere kunne nyte herlig musikk fra Violet Road og Julie Alapnes, som benytter den gamle fiskeskøyta som scene. Violet Road er et norsk folkrockband fra Tromsø, og gjennombruddet fikk de i 2011 med radiohiten Can You Hear The Morning Singing. De har også mottatt gode kritikker for oppfølgerne Peter Every And His Marching Band (2013) og Back To The Roadshow (2014). De nyeste albumene ble lansert så sent som januar 2020 og februar 2021. Julie Alapnes kommer fra Tromsø og er en norsk vokalist, felespiller og folkemusiker. Hun har vært involvert i flere ulike prosjekter og band, og i 2018 slapp bandet Julietnorth, med Julie som frontfigur, sitt debutalbum med samme tittel og mottok strålende kritikker fra presse og publikum. Etter debutalbumet ble gruppen anerkjent som et av de mest spennende folkemusikkprosjektene i Norden. Samarbeidspartnere er Ørnes Grendelag, og billetter finner du her: (billett Violet Road).

Mandag 02. august kan barnefamilier delta på Familietrylleshow med Daniel Larsen. Larsen har underholdt barn og familier gjennom 27 år og er en etabler magiker og illusjonist. Han har gjort flere TV-opptredener og har stått på flere av de store scenene i både inn- og utland. Daniels spesialitet er den unike kontakten har får med barna. Showene er fulle av humor og overraskelser og han får barna til å hyle, skrike og le, før de blir stille av forundringer over det magiske som har skjedd. Forestillingen blir holdt i Amfiet på Spildra skole. Forestillingen arrangeres av Kulturkontoret. Billetter finner du her: (billett Familietrylleshow).

Tirsdag 03. august kommer en av Norges beste visekunstnere, Stein Torleif Bjella, til Meløy. Konsertstedet er spektakulært og har vi været på godsiden blir dette uten tvil en formidabel opplevelse. Konserten holdes, i samarbeid med Glomfjord Alpinsenter, ved skihytta på øvre taubanestasjon med fantastisk utsikt over Glomfjord.. Det vil bli salg på Skihytta. Stein Torleif Bjella ble kjent med solodebuten «Heidersmenn» i 2009. Siden den gang har albumene hans høstet flere priser, som blant annet Spellemannsprisen, Edvardprisen, Prøysenprisen og Bendiksenprisen. Bjella leverer melodier og historier med en formidlingsevne som få er i nærheten av. Det er bare å glede seg til et dykk ned i Bjellas låtunivers. Sørgmodig glede og romantisk hjertesorg. Billetter finner du her: (billett Stein Torleif Bjella).

Lørdag 07. august kommer Bodø-bandet Min Trio til Halsa. I samarbeid med Halsa Grendelag blir det utescene ved Halsa Samfunnshus, og det vil bli salg av mat og drikke. Min Trio består av Aleksander, Vegard og Chris, og med folkelige tekster på nordnorsk og fengende melodier i ekte festpop-stil er det umulig å ikke komme i godt humør. Min Trio har vært aktive i flere år og har blitt et folkekjært band i Bodø. De har blant annet gitt ut Bodø-Glimt låta «Toget Fra Bodø» i 2019. Nyeste singel, «Det Kommer Tilbake», ble sluppet så sent som 09. juli i år. Gled dere til en herlig kveld fylt med god stemning!  Billetter finner du her: (billett Min Trio).

Det vil være stort fokus på trygghet på alle arrangementene og alle smittevernregler vil bli fulgt.

Senk skuldrene, nyt opplevelsene og ha en strålende sommer!

Med vennlig hilsen Kulturkontoret

Publisert: 15.07.2021