Du er her: Forside / Nyheter / Arbeidet med Vall barnehage er godt i gang

Godt i gang med arbeidet

Arbeidet med Vall barnehage er godt i gang.

I Vall barnehage er man godt i gang med å klargjøre for bygging av den nye paviljongen. Denne uken ble gulvet støpt, og materialene for bygging er i bestilling.  

Samtidig som tomta blir klargjort, etablerer man en ny parkeringsplass ved Nordtunveien. Herfra vil en gruslagt sti lede inn i barnehagen.

Spenstig design

Den nye paviljongen har form av en trekant med saltak. Paviljongen har en størrelse på 97 m2, og inneholder oppholdsrom med kjøkken, garderobe og toalett. I front vil store skyvedører lede ut til en overbygd platting som går rundt hele bygget. I forbindelse med plattingen vil det også bli etablert en bålplass i bakkant av bygget. 

Paviljongen som har plass til 18 barn, skal huse de eldste barna. 

Ombygging av eksisterende bygningsmasse

I forbindelse med byggingen av den nye paviljongen har også første etasje i eksisterende bygningsmasse fått en ombygging med nye toalett, stellerom og garderober. Her blir det rom for 2 småbarnsavdelinger. Samtidig er det gjort plass til et nytt arbeidsrom for personalet i 2. etasje. Ny ventilasjon er lagt inn, og el-installasjonen og IKT infrastrukturen er renovert.  

Ser fram til å ta bygget i bruk

-Vi er kjempespente, og gleder oss stort til å ta i bruk det nye arealet, sier styrer ved Vall barnehage, Gunn Helen Eliassen. Med ombyggingen av dagens lokaler og den nye paviljongen vil barnehagen få muligheten til å være organisert i fire avdelinger. - Vi vil få et bedre arbeidsmiljø, og mer areal å drifte på, sier hun. 

Særlig ser hun fram til de store vindusflatene i front av paviljongen, som vil sikre godt lys inn, og god kontakt mellom ute og inne. 

Den nye paviljongen skal stå ferdig i april 2022. 

Totalentreprisen er ved Halsa Bygg AS.
Prosjekteier er Meløy kommune.

Publisert: 26.10.2021

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?