Du er her: Forside / Nyheter / Aldring i rurale strøk

Nordlandsforskning søker intervjuobjekter i Meløy.

Nordlandsforskning leter etter intervjuobjekter i Meløy til studien
«Aldring i rurale strøk» i regi av Helsedirektoratet. Meløy er trukket ut til studien sammen med kommunene Saltdal og Beiarn. I februar og mars vil Nordlandsforskning gjennomføre intervjuer i Meløy. De ønsker å komme i kontakt med innbyggere mellom 55 og 75 år som kan tenke seg å stille opp til intervju for å høre hvilke forventninger de har til alderdommen. Helsedirektoratet vil vite mer om hvordan folk ønsker å leve og bo, og hvilke fremtidsbilder de har som eldre i kommunen vår.

Nordlandsforskning ønsker å komme til Ørnes (kantina på Meløy rådhus) fredag 28/2 kl. 14-16 dersom de får tilstrekkelig antall deltakere.

Alle som deltar i studien er med i trekning av et gavekort på 1000 kroner.

De som ønsker å delta eller har spørsmål, kan ta kontakt med folkehelserådgiver Marlene Blomstereng Karlsen:

• Epost: marlene.blomstereng.karlsen@meloy.kommune.no
  • Telefon 75 71 07 98 eller mobil 995 26 607