UKM Meløy 2018

Påmeldingsfrist for UKM er 28. februar.

UKM Meløy arrangeres 17. mars.

Meløy kulturhus kl. 18.00.
Inngang kr. 100,-

Årets lokale UKM mønstring går av stabelen lørdag 17. mars i Meløy kulturhus. UKM karakteriseres som Norges viktigste møteplass for ung kultur. Hver vinter gjennomføres det over 350 lokale mønstringer hvor det deltar ca. 22.000 ungdommer. Mange presenterer musikk, men UKM handler også om dans, visuell kunst, teater, litteratur, film, design, akrobatikk og ulike former for aktiv medvirkning som f.eks. arrangør, fotograf, konferansier eller tekniker.

Et fapanel velger ut inntil 20 deltakere (inntil 4 sceneinnslag /3 kunst-gjenstander /1 film) som får representere Meløy på UKM festivalen i Nordland som arrangeres på Slipen Scene på Rognan helgen 20-22. april. Også arrangører, teknikere eller konferansierer kan være blant de 20 så får representere Meløy på UKM festivalen for Nordland.

Da Gildeskål kommune ikke arrangerer egen mønstring vil deltakere fra Gildeskål  stille på mønstringen for Meløy. De har imidleritd egen kvote for videresendelse og kommer ikke til å konkurrere med deltakerne fra Meløy. Kontaktperson for Gildeskål vil være kulturkonsulent Heidi Bakke.

UKM Meløy arrangeres av Meløy Ungdomsråd, i samarbeid med Meløy kommune og Meløy kulturskole.

Har du lyst til å være med? Du kan registrere deg på www.ukm.no. Spørsmål kan rettes til Hanne Barvik, kulturkontoret, på tlf. 75 71 00 00.

Påmeldingsfrist er satt til 28. februar.

Grete H. Stenersen
Stilling