Du er her: Forside / Nyheter / Gratis transport "Hjertebank"

Gratis transport til hjertebank

Gratis transport til Hjertebank festivalen i Bodø

Meløy kommune har jobbet lenge for å kunne tilby gratis transport til hjertebank festivalen. Vi håper derfor ungdommene benytter seg av tilbudet istedenfor å bruke personbiler. Dere må være på bussholdeplassene til tidene som er angitt nedefor, da bussen ikke kan vente. 

TRANSPORT TIDER TIL BODØ

Meløy tur og minibuss:

Minibuss fra Engavågen skole kl. 13.30 med stopp innom Halsa barneskole kl. 13.45. Dersom dere er flere ledige plasser i bussen, stopper den på bussholdeplassen "Rådhuset" ca kl. 14.30. Deretter kjører minibussen til Bodø "Herredshuset bussholdeplass".

En minibuss fra kulturhuset på Inndyr kl. 15.00 til Bodø "Herredshuset bussholdeplass". 

Retur på begge minibussene kl. 22.45 fra Bodø "Herredshuset bussholdeplass" med retur til Inndyr og Engavågen. Minibussen stopper innom Ørnes dersom noen skal av der. 

Nordlandsbuss:
Fra "Glomfjord bussholdeplass" (ved Coop) kl. 15.00.

kl. 15.15 bussholdeplass "Eidbukt gartneri" på Neverdal. 

kl. 15.25 bussholdeplassen "Rådhuset" i Ørnes sentrum.

kl. 15.35 bussholdeplassen "Moa" på Reipå. 

VI MÅ TA PÅMELDING TIL BUSSENE DA DET ER STOR PÅGANG. MELD DEG PÅ VED Å SENDE NAVN OG HVILKET BUSSTOPP TIL TLF: 476 27 041. Første mann til møllen. 

Retur til Meløy: kl. 23.00 fra Shell Stormyra til bussholdeplassene på Reipå, Ørnes, Neverdal og Glomfjord. Ungdommene har ansvar for å oppføre seg, samt komme av og på bussene. Dette er et rusfritt alternativ, og det er ikke tillat med noen form for rusmidler på bussene. Ta hensyn til sjåfør og andre rundt. 

Publisert: 11.06.2024

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?